Met -d of met -t?

Werkwoordspelling oefenen op de iPad

Oefen de werkwoordspelling op de iPadDe persoonsvorm, het onderwerp, de tegenwoordige tijd, de verleden tijd klankvast, de verleden tijd klankveranderend, het voltooid deelwoord, het bijvoegelijk gebruikt voltooid deelwoord en het tegenwoordig deelwoord, al deze onderdelen komen aan bod in de iPad app Werkwoordspelling.

Werkwoordspelling geeft tekst en uitleg over de verschillende onderdelen van de Nederlandse werkwoordspelling. De app behandelt ook nog nadrukkelijk het onderwerp en de persoonsvorm, omdat het niet mogelijk is om de werkwoordspelling toe te passen zonder goede kennis over het onderwerp en de persoonsvorm.

Werkwoordspelling geeft je tekst, uitleg en oefeningen over de werkwoordspelling

In stappen oefenen op de iPad

De instructie is overzichtelijk opgebouwd aan de hand van stappenplannen en verschillende voorbeelden. Nadat je de heldere instructie over een onderdeel tot je hebt genomen, kan je vervolgens bijbehorende oefeningen maken om je kennis te toetsen. En als je jezelf zeker genoeg voelt, dan kan je ook alle onderdelen door elkaar oefenen.

Werkwoordspelling is een leuke en handige app om thuis en op school nog eens goed te oefenen. Voor wanneer je binnenkort een toets op school hebt, of wanneer je toch weer eens wilde weten hoe het nu ook alweer allemaal zat met die d’s, t’s en dt’s. Geschikt voor groot en oud!

Dit bericht heeft 0 reacties

Deel jouw reactie