T-shirts voor een superjuf of supermeester

Een shirt voor elke juf of meester

T-shirts voor een superjuf of supermeester

Elke dag staan ze voor de kinderen klaar. Vroeg in de ochtend zijn ze al actief in de klas om alles voor te bereiden voor weer een geweldige onderwijsdag. Leerlingen helpen, begeleiden en voorbereiden op hun toekomst. Een klas managen tot een hechte en leuke groep. En er voor de kinderen zijn als zij tegen iets aanlopen, waar ze zelf niet uitkomen.

Natuurlijk, dit hoort allemaal bij hun werk. Maar de meesters en juffen op de basisscholen doen dit dan ook graag en elke dag opnieuw, met veel toewijding.

Eigenlijk is elke juf of meester een superjuf of supermeester.

Voor hun geweldige werk en hun superinzet verdienen deze superjuffen en supermeesters een shirt met MEESTER of JUFFROUW groot en duidelijk in de beroemde stijl van Superman: rood en gele driedimensionale hoofdletters.

Superjuf? Supermeester? Onderwijs t-shirt!

Een t-shirt voor de superjuf of supermeester kan je hier bestellen. Dat kan in de blauwe kleur zoals hier afgebeeld, maar als je het t-shirt liever in een andere kleur hebt, dan kan je dat zelf selecteren.

Naast deze t-shirts zijn er trouwens nog andere ontwerpen te ontdekken, en zijn er naast t-shirts ook handige tassen met print. Voor al het nakijkwerk.

Alle t-shirts zijn ontworpen door Feeny, zij worden echter gemaakt, gedrukt en geleverd door Spreadshirt.

Bekijk alle onderwijs t-shirt!

Dit bericht heeft 1 reactie

Deel jouw reactie