Support

Feeny maakt gebruik van WordPress als CMS. WordPress dankt haar populariteit aan haar gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en lage leercurve. Dit maakt het dan ook uitermate geschikt voor het onderwijs.

‘Out of the box’ is WordPress makkelijke en snel te gebruiken. Er zullen echter altijd handelingen zijn die je wat nader wilt onderzoeken of snappen, om zo het maximale uit de website te halen.

Aan de rechterzijde tref je diverse instructies/handleidingen aan, ondergebracht in verschillende categorieën. Deze handleidingen leggen uit hoe bepaalde functies werken en/of hoe je er gebruik van moet maken.

WordPress bronnen

Rondom WordPress is een grote community actief. Tienduizenden mensen zijn dagelijks met WordPress op verschillende fronten aan het werk. De meeste informatie omtrent WordPress vind je op website zelf: https://wordpress.org.

Er is ook een Nederlands deel aanwezig, maar dat is bescheidener qua grootte: https://nl.wordpress.org. Het bijbehorende Nederlandse forum tref je hier: https://nl.forums.wordpress.org, ook het forum is wat kleinschaliger vergeleken met het engelstalige forum: https://wordpress.org/support/.

Andere bronnen

Op het internet zijn nog vele andere Nederlandstalige bronnen te vinden waar je hulp, uitleg of instructie omtrent WordPress kunt vinden. Een zoekopdracht zoals “wordpress basis uitleg” levert al vele praktische sites op.

Enkele Nederlandse websites die zich focussen op WordPress zijn http://www.wplounge.nl en http://www.wpsitemaken.nl