Deze 8 mooie en creatieve puzzel apps blijf je spelen

Deze 8 mooie en creatieve puzzel apps blijf je spelen

Prachtige puzzel apps

De AppStore staat vol met games en vele daarvan hebben een bedenkelijke kwaliteit. Maar gelukkig zijn er ook ware juweeltjes te vinden. In dit overzicht 8 prachtige puzzel apps, die ook nog eens geweldig zijn om te spelen.

Monument Valley

Misschien wel de mooiste puzzel app die er is. Misschien zelfs wel de mooiste app ooit gemaakt! In Monument Valley stap je in een M.C. Escher-achtige wereld. Je begeleidt prinses Ida door fantastische werelden die stuk voor stuk kleine kunstwerken op zichzelf zijn. Het leuke van Monument Valley is dat het even makkelijk (of moeilijk) is voor elke leeftijdscategorie. Een absolute aanrader dus. Monument Valley is elke cent helemaal waard.

[appbox appstore  728293409]

Folt

Een intelligente puzzel app blinkt ook uit in zijn eenvoud. Dit geldt zeker voor Folt. De opdracht is heel simpel: plaats steeds een nieuw blokje, maar al snel gaat het van makkelijk naar uitdagend. En, ook niet belangrijk, Folt werkt niet naar onmogelijk. Geduld, inzicht en een beetje geluk brengen je uiteindelijk verder.

[appbox appstore 823039529]

Blek

Een puzzel app zoals Blek ben je zeer waarschijnlijk niet eerder tegengekomen. Blek heeft dan ook niet voor niets prijzen gewonnen, waaronder voor de innovativiteit van spel. Bij Blek teken je het patroon dat er voor zorgt dat de gekleurde objecten van het scherm verwijderd worden. Heel apart gemaakt, dit bijzondere puzzelspel.

[appbox appstore  742625884]

Two Dots

Verbind gekleurde bolletjes met elkaar. Daar gaat het om in deze puzzel app. Maar zoals het bij een goede puzzel hoort, maakt deze app het je niet eenvoudig. Er wachten je allerlei uitdagingen naarmate je verder in het spel geraakt. Leuk en mooi vormgegeven is deze app absoluut!

[appbox appstore  880178264]

RGB Express – Mini Truck Puzzle

Breng het gekleurde pakje, met dezelfde kleur vrachtwagen, naar hetzelfde kleur huis. Klinkt simpel, maar wordt het op het einde niet. Toch blijf je zoeken naar mogelijkheden en blijft deze puzzel app leuk.

[appbox appstore  887362336]

2048

Een puzzel app die erg veel populariteit heeft genoten. Heb jij het al gespeeld? Probeer een zo hoog mogelijk getal te behalen door vierkanten tegen elkaar aan te schuiven. Simpel. Uitdagend. Frustrerend. En leuk!

[appbox appstore 840919914]

Threes

Puzzel app Threes is eigenlijk het originele spel van 2048. Threes werd uitgebracht en daarna volgde er vele ‘kopieën’ zoals bovenstaande puzzelspel. Threes is echter wel beter uitgedokterd vergeleken met al deze ‘gratis’ (tussen haakjes, want vaak wel veel reclame) varianten. Deze mooie app gaat je voor vele hersenkrakers zorgen.

[appbox appstore 779157948]

10

Over reken-app 10 hebben we al eerder geschreven. Maar deze app is zeker de moeite waard om nog eenmaal onder de aandacht te brengen. 10 past namelijk absoluut in dit rijtje thuis van mooie en creatieve puzzel apps die je blijft spelen.

[appbox appstore  633103088]

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Deel jouw reactie