‘Goede voornemens voor 2013’ printbare kaart voor in de klas

De beste wensen!

voornemensin2013Met oliebollen, champagne en vuurwerk hebben we afscheid genomen van 2012 en is het nieuwe jaar weer ingeluid. En de dagen na nieuwjaar word je meestal bedolven onder de ‘beste wensen’. Wie wil die nou niet? Mooie en fijne wensen voor het nieuwe jaar voor jezelf, of natuurlijk voor anderen.

Deel je goede voornemens

Maar al die wensen en goede voornemens zijn niet altijd makkelijk vol te houden. Wetenschappelijk is het niet bewezen, maar het schijnt dat mensen zich eerder ‘verplicht’ voelen om hun eigen goede voornemens te volbrengen, wanneer zij deze gedeeld hebben met anderen. Het is dus een goede stimulans om je eigen voornemens aan je familie of vrienden kenbaar te maken. Of natuurlijk in de klas, samen met leerlingen.

Deze Goede Voornemenskaart laat je jouw voornemens delen met anderen. De kaart kijkt in de eerste plaats even terug naar jouw eigen 2012, en laat je daarna nadenken over datgene wat je in 2013 wilt leren en bereiken. Leuk om de eerste lesdag van het nieuwe jaar mee te starten. En een goede les om te evalueren en reflecteren met de leerlingen.

Gratis kaart downloaden

De kaart is er in kleur en in grijs/zwart/wit. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor de .png versie of klik hier voor de kleurversie in .pdf of kies de grijs/zwart/wit versie in .pdf.

Goede voornemens voor 2013 Goede voornemens voor 2013 in grijs

Dit bericht heeft 1 reactie

Deel jouw reactie