Een website voor ZZP’ers, bedrijven en instellingen

Van alle markten thuis

Feeny maakt niet alleen websites voor het onderwijs. Ook zzp’ers, bedrijven en instellingen kunnen bij Feeny terecht. En natuurlijk zijn ook deze websites, net als een schoolwebsite van Feeny, klaar voor mobiel internet: de website past zichzelf automatisch aan op de schermgrootte van het apparaat waar het op bekeken wordt. Met daarnaast handige formulieren en portfolio’s, en op de achtergrond werkt het meest gebruiksvriendelijke beheerssysteem wat er is: WordPress.

Voor iedereen toegankelijk

Ook geïnteresseerd in een mooie, praktische en betaalbare website, die ook nog eens eenvoudig te beheren is? Neem dan contact op met Feeny!

Een eigen website is zo geregeld. Afhankelijk van de wensen kan je site al binnen één week online zijn! En technische kennis is zeker niet nodig. Als je een tekstverwerkingsprogramma kan gebruiken, dan weet je genoeg om je eigen site te beheren.

Een website al vanaf €199!

Met Feeny kan je ook al in 1 dag je eigen website online hebben. Binnen 1 dag maken we samen jouw nieuwe website. En aan het eind van deze dag weet je precies hoe je de website moet bijhouden en updaten. Je leert in 1 dag hoe jouw website is opgebouwd en hoe je zelf de inhoud van je eigen nieuwe website kan onderhouden en aanpassen. Ook leer je berichten en pagina’s aanmaken, video’s en afbeeldingen toevoegen, een contactformulier maken, social media integreren (Facebook, Twitter, etc.) en nog veel meer!

Dit bericht heeft 0 reacties

Deel jouw reactie